Pàgines

divendres, 15 d’agost del 2014

Entrevista voluntaris 04-07-2014 - "Las Mañanas de la Cope Valencia" - Casa Caridad.

Borja Rodríguez, Eduard Galindo i jo.


*****Per veure les fotos en format gran, cliqueu damunt d’una d’elles.*****
**Per llegir en altre idioma, seleccionar en Traductor** 

A principis del passat mes d'abril, Casa Caritat, Conecta12 i Grup Cope Comunitat Valenciana van signar un conveni de col · laboració per posar en marxa la Campanya «Estiu Solidari». A través d'aquesta iniciativa, s'estan recaptant productes de primera necessitat provinents d'empreses solidàries per ajudar els més desfavorits i intentar pal · liar l'exclusió social.
El divendres 4 de juliol, l'emissora Cope-València va emetre un programa especial des de les instal · lacions de la Casa, posant punt final a l'esmentada campanya.

El programa "La Mañana en Valencia", presentat per Borja Rodríguez, va donar a conèixer la tasca que realitza l'Associació, per mitjà de Luis Miralles, vicepresident 1r i Natxo Torres, educador social, a la part institucional, 
Borja Rodríguez, Luis Miralles i Natxo Torres.
i per Eduard Galindo i per mi, a la part del voluntariat.
Borja Rodríguez, Eduard Galindo, i jo.


Aquesta és l'entrevista que ens van fer als voluntaris.



En reconeixement, citar algunes de les empreses col · laboradores:

Nivea, Fundación Valencia CF, Norauto, Saunier Duval, Carmencita, AVACU (Asociación Valenciana de Consumidores y Usuarios), Alba Rosquilletas, D.O Kaki Ribera del Xúquer, Melones Vicentín, Babe Cosméticos, Heineken, Bayer, Conecta 12, Damel, D.O Utiel Requena y el Ayuntamiento de Valencia.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada